Estúdio HL – Arquitetura e Interiores

Estúdio HL – Arquitetura e Interiores

Estúdio HL – Arquitetura e Interiores
Estúdio HL - Arquitetura e Interiores
Número incorreto. Por favor, corrija o código do país (+55 para o Brasil), código da cidade ou número de telefone.
Ao clicar em 'Enviar', confirmo que li os Política de privacidade e aceitei que a minha informação será processada para responder ao meu pedido.
Nota: Poderá anular seu consentimento enviando email privacy@homify.com com efeito futuro
Enviado!
O profissional irá responder o mais breve possível.!

The Guest Room

The Guest Room was designed by Estúdio HL – Arquitetura e Interiores (Architect Hebert Evaristo and Interior Designer Luiza Fortkamp)  and conceived with the concept of a cosmopolitan space, with a classic and contemporary touch. With sober colors and tones of brown, bronze, tan, and rust, the ambiance brings up the concept of receiving the guest with all the charm, warmth and luxury of the mountain chain of Santa Catarina (Brazilian state).

The Guest room has sixty square meters and is arranged in three spaces: the fireplace room, grand suite, and spa.

A high pattern carpet covers the floor, and the walls are covered up by wallpapers and exclusive materials, such as cement stones, which design was inspired by the city of Ravenna, in Italy (Palazzo Revestimentos).

The furniture and curtains were chosen and designed to create a mix of colors and textures, such as linen, velvet, corduroy, Brazilian silk, ecological leather and wood.

A marvelous chandelier brightens up the room, due to countless Asfour crystals, and brings the viewers attention to the grand suite, the focal point of the Project.

Some of the highlights of The Guest Room are the paintings of the brazilian artist Eduardo Baruch, entitled “The Blue Ballerina” and “Another Love Story”.

The concern with the environment was seen by the choices of lamps (most of the illumination of the room has LED) and other products such as the fireplace, that uses ethanol as fuel, and a self-standing bathtub made of a rare volcanic white stone, which preserves the heat of the water (Doka Bath Works).

Credits :

Photographer: Claus W. Photography

Artists: Eduardo Baruch (paintings)

             Homero Júnior (sculpture of the reindeer above the bed)

  • The Guest Room: Salas de estar modernas por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Salas de estar modernas por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

    Livros de ideias de editores do homify com esta foto
    Livros de ideias: 1
    ["BR"] [Published] Tudo o que deve constar no contrato de aluguel
  • The Guest Room: Spas modernos por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Spas modernos por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Quartos  por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Quartos  por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Salas de estar modernas por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Salas de estar modernas por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Quartos  por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

  • The Guest Room: Quartos  por Estúdio HL - Arquitetura e Interiores

    The Guest Room

Admin-Area