Salas de estar por retool architecture | homify
< >
Salas de estar  por Retool architecture
< >
Salas de estar  por Retool architecture
< >
Salas de estar  por Retool architecture
Curtiu este projeto?
Entre em contato para saber mais
OK
Curtiu este projeto?
Entre em contato para saber mais
OK

A contemporary new home completed in 2005 that slotted into the granite walls of a redundant Agricultural Building.
Tailored exactly to climate and landscape the Living ares spill effortlessly to a private garden , agricultural landscape and long distant views to the Mither tap of Benachie . The house positions the bedrroms in the former Hay lofts and the living rooms out in the sun. Robustly built from Granite Green Oak and large amounts of Glass. The house has won many awards for its architecture and sustainable credentials. It functions in a Low energy way and sits effortlessly in its Heritage setting.

Fotos parecidas
Comentários

SOLICITAR ORÇAMENTO

Número incorreto. Por favor, corrija o código do país (+55 para o Brasil), código da cidade ou número de telefone.
Ao clicar em 'Enviar', confirmo que li os Política de privacidade e aceitei que a minha informação será processada para responder ao meu pedido.
Nota: Poderá anular seu consentimento enviando email privacy@homify.com com efeito futuro